Routebeschrijving

Stel je de navigatie in doe dat dan niet door alleen de postcode in te voeren maar ook de plaats,Saint Ciergues dus, er zijn hier meerdere plaatsen met dezelfde code en in ieder dorp heb je wel een rue de l’eglise (kerkstraat).

gps coördinaten: 47.88495 / 5.25339

Vanuit het noorden naar Saint Ciergues:

Je neemt de afrit Langres Nord vanaf de tolweg. Nadat je de tolpoortjes gepasseerd bent, kom je op een rotonde, daar neem je de eerste afslag richting Langres.

Deze weg loopt het dorp Humes in. In het dorp sla je direct bij de eerste kruising rechtsaf, daarna de eerste linksaf en aan het eind van de weg waar je dan op rijdt, vervolg je de weg naar rechts met aan je linkerkant het riviertje.

Op de bordjes kun je Saint Martin les Langres , Lac de la Mouche en Saint Ciergues volgen.

Om in Saint Ciergues te komen, rijdt je door een glooiend en afwisselen landschap. Je komt eerst bij Saint Martin les Langres en vervolgens rijdt je zo Saint Ciergues in. Bij de 5 sprong neem je de 3de weg naar rechts ( of de 2de naar links). Deze weg gaat omhoog met aan de rechterkant een paar huizen en aan de linkerkant een weiland. Deze weg loopt het meest omhoog. Als je deze weg uitrijdt kom je bij een t-splitsing met rechtvoor je een parkeerplaats. Daar kun je aan de linkerkant parkeren.

Bij ons in huis ligt dan links van de parkeerplaats, bovenin het dorp, schuin tegenover de kerk.

 

Vanaf het zuiden naar Saint Ciergues:

Neem de afslag Langres Sud en volg de provinciale weg richting Langres.

Al vrij snel ga je dan linksaf richting Noidant-le-Rocheux. In het dorp ga je voor de kerk naar links richting Vieux Moulins, Perrancey en Lac de la Mouche.

Aankomende in Vieux Moulins volg je de doorgaande weg, dat is eerst linksaf en dan aan het eind van het dorp naar rechts.

Vervolgens kom je in Perrancey. Bij de T-splitsing ga je linksaf richting Saint Ciergues.

Aan het einde van het dorp ga je rechtsaf, nog steeds richting Saint Ciergues, het meer is dan aan je linkerhand. Vervolgens sla je linksaf over de dam en rijdt de doorgaande weg van Saint Ciergues recht door omhoog. Aan het eind van het dorp kom je bij een 5 sprong en je gaat hier direct naar links. Als je deze weg uitrijdt kom je bij een t-splitsing met rechtvoor je een parkeerplaats. Daar kun je aan de linkerkant parkeren.

Bij ons in huis ligt dan links van de parkeerplaats, bovenin het dorp, schuin tegenover de kerk