Privacy Beleid

Algemeen

Dank u voor uw bezoek aan onze website. Dit privacy beleid vertelt u hoe we omgaan met persoonlijke informatie verzameld via deze website. U leest dit dus best voor het gebruik van de site of het inzenden van persoonlijke informatie. Door het gebruik van de site, gaat u akkoord met de beschrijvingen in dit privacybeleid. Deze kunnen worden gewijzigd, maar de wijzigingen zullen nooit met terugwerkende kracht worden doorgevoerd.

 

Het verzamelen van informatie

Wij verzamelen via de website enkel persoonlijk identificeerbare informatie, zoals namen, adressen, e-mailadressen, enz., wanneer deze vrijwillig door onze bezoekers aangereikt worden. De informatie die u geeft wordt alleen gebruikt om aan uw specifieke verzoek te voldoen.

 

Tracking technologie

De site kan gebruik maken van tracking technologie. Dit is nuttig voor het verzamelen van informatie, zoals het type browser en besturingssysteem, het bijhouden van het aantal bezoekers van de site, en te begrijpen hoe bezoekers de site gebruiken. Persoonlijke informatie kan niet worden verzameld via tracking technologie.

 

Distributie van informatie

We kunnen informatie delen met overheidsinstanties. We kunnen dit echter alleen doen wanneer toegestaan of vereist door de wet. Persoonlijke informatie wordt niet verstrekt aan bedrijven voor marketingdoeleinden.

 

Gegevensbeveiliging

Uw persoonlijk identificeerbare informatie wordt veilig bewaard. Alleen geautoriseerde medewerkers hebben toegang tot deze gegevens. U kan trouwens steeds op eenvoudig verzoek vragen gegevens te verwijderen (bijvoorbeeld door het uitschrijven op een Nieuwsbrief.